marți, 13 ianuarie 2015

Penne cu sos de rosii si parmezan

Delicios,delicios!!!

Ingrediente:
- 400-500 grame paste Barilla (penne rigatte)
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 1 cutie rosii cubulete
- busuioc
- cimbru
- sare,piper
- 2-3 linguri ulei de masline
-100-200 gr parmezan ras
-putin chili(optional)









Mod de preparare:
De regula pregatesc sosul de rosii,iar intre timp pun cratita cu apa la fiert ptr paste, in tigaie pun uleiul ceapa,las sa se caleasca putin iar apoi usturoiul,dupa ce s-a calit cam 1-2 minute pun rosiile din conserva ,adaug condimentele,busuiocul si cimbrul ,asezonez cu sare si piper si las pana cand scade putin sosul,la final cand si pastele sunt fierte se scurg  si se amesteca cu sosul de rosii. Intr-un vas termorezistent pun putin unt incat sa adere si pe margini,apoi rastorn pastele cu sos,deasupra presar parmezan razuit si dam la cuptor pana cand devin usor rumenite!
                                                                                                                    Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu