luni, 2 ianuarie 2017

Sărățele cu mascarpone

Ingrediente:

  • 300 gr. faina
  • 250 gr. mascarpone
  • 200 gr. unt cu 80% grasime
Deasupra: 
  • cascaval sau parmezan razuit
  • sare
  • ou batut
  • chimen ,susan 


Mod de preparare:
  1. Untul se mixeaza spuma,se adauga mascarpone si se omogenizeaza.
  2. Se adauga faina in ploaie si se amesteca bine (am pus si putina sare)
  3. Rezulta o compozitie mai moale ,care se va da la rece 2 ore.
  4. Dupa ce se scoate de la rece se intinde aluatul,pe o suprafata pe care s-a presarat faina ,de aprox 3 cm,si se taie fasii,se da cu ou deasupra,sare ,cascaval  si seminte dupa preferinta.
  5. Se coc la foc moderat max 20 de min.



                                                                                Pofta Buna!!! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu