400 gr. pasca sau felii de paine (eu am pus pasca )
5-6 linguri de zahar
500-600 ml lapte
o fiola esenta vanilie
2 oua
aprox. 100 gr unt
cateva bucati de ciocolata pentru ornat deasupra
Mod de preparare:
Pasca se feliaza cubulete;
Ouale se bat cu zaharul ,esenta de vanilie si laptele;
Intr-un vas termorezistent se adauga pe laterale si pe fund jumatate din unt.
Dupa ce s-a topit zaharul in amestecul lichid, se adauga pasca cubulete si cu miscari usoare ,prin rasturnare se amesteca usor, sa absoarba pasca ,din lichid pentru hidratare,apoi se rastoarna in vasul termorezistent .
Deasupra se taie si se adauga, cubulete untul ramas si presarandu-se si bucatele de ciocolata.
Se da la cuptor la foc potrivit,pana cand formeaza o crusta aramie.
woow... sper ca eu sunt Primul care va gusta.. :D
RăspundețiȘtergere