miercuri, 30 decembrie 2015

Piept de pui cu bacon si cașcaval

Ingrediente:

  • 1 piept de pui 
  • 100 gr. felii kaizer vidat
  • 50 gr. cascaval
  • sare,piper


Mod de preparare:
Pieptul de pui se curata,se spala si se zvanta cu un servet de hartie.
Bucata de pui se taie in doua incat formeaza o inima,se introduce intr-o punga se aranjeaza in asa fel incat sa fie drept,apoi se bate cu ciocanul de snitele uniform,apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Pe un blat de lemn se aseaza jumatate din feliile de kaizer peste se aseaza pieptul de pui batut,se presara putin piper se adauga restul feliilor de kaizer,se razuieste cascavalul pe razatoarea cu ochi mari si se ruleaza.
Dupa rulare se aseaza intr-o folie de aluminiu unsa cu putin ulei dupa care rulam din nou si dam la cuptor,se poate coace si fara folie insa exista probabilitatea sa nu fie uniform,va manifesta o oarecare deformatie,deci nu va fi prea estetic.
Se urmareste pe tot parcursul coacerii ,iar cand e aproape copt se indeparteaza folia si se coace cateva minute pentru o crusta frumoasa.







                                                                                Pofta buna!

Un comentariu: