vineri, 6 noiembrie 2015

Crap cu legume la cuptor

Ingrediente:
- 1 crap 
- 1 ceapa medie
- 4 catei de usturoi
- 2 rosii medii
- o jumatate de ardei kapia rosu
- 1 morcov mediu
- o lamaie
- o jumatate de legatura patrunjel verde 
- sare de mare
- ulei de masline

Mod de preparare:
  1. Pestele se curata de solzi,se spala din mai multe ape, se absoarbe surplusul de apa cu un servet,se stropeste cu ulei de masline  in asa fel incat sa fie intins peste tot,se presara sare de mare iar in interior se introduc dupa preferinta cateva felii de lamaie,(in functie de cat de mare e pestele ,se pun dupa preferinta) apoi se pune un strat de legume mixate.
  2. In blender se adauga ceapa,morcovul ,ardeiul,usturoiul,putina sare de mare ,2 linguri ulei de masline, si patrunjelul verde.
  3. Separat se mixeaza rosiile,iar la final se amesteca toate,
  4. In vasul termorezistent se adauga putin ulei,se aseaza pestele se adauga compozitie si in interior peste feliile de lamaie (optional) iar restul se imbraca la exterior si pe langa.
  5. Se da la cuptor la foc mediu.
  6. Se serveste cu garnitura de cartofi natur,broccoli sau conopida.











                                                  Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu