- 700-800 gr. carne de vita (amestec sau porc,optional)
- 4 felii mari de sunca sau 8 mai mici
- 6 felii cascaval
- 1 caserola baby spanac
- sare,piper,boia
- 2 oua
- 3 linguri pesmet pline
- 1 pachet de bacon felii vidat
Mod de preparare:
- Carnea se condimenteaza ,se adauga ouale,pesmetul si se amesteca bine .
- Intr-o tava se aseaza o folie de aluminiu sau plastic pentru o mai buna modelare a ruladei.
- Pentru o uniformizare a ruladei se foloseste o tava de max 20/30 si se preseaza usor intinzandu-se in mod egal.
- Primul strat al ruladei va fi compus din feliile de sunca ,apoi felii de cascaval si in final spanacul baby,spalat si scurs.
- Se ruleaza cu grija , apoi se aseaza peste feliile de bacon intinse peste o foliile de aluminiu se infasoara si se da la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 40-45 min. iar nainte cu 10-15 min se scoate folia de aluminiu si se lasa sa prinda putina crusta.
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu