luni, 2 ianuarie 2017

Ruladă cu suncă,cașcaval și spanac

Ingrediente:

  • 700-800 gr. carne de vita (amestec sau porc,optional)
  • 4 felii mari de sunca sau 8 mai mici
  • 6 felii cascaval
  • 1 caserola baby spanac
  • sare,piper,boia
  • 2 oua
  • 3 linguri  pesmet pline
  • 1 pachet de bacon felii vidat

Mod de preparare: 
  1. Carnea se condimenteaza ,se adauga ouale,pesmetul si se amesteca bine .
  2. Intr-o tava se aseaza o folie de aluminiu sau plastic pentru o mai buna modelare a ruladei.
  3. Pentru o uniformizare a ruladei se foloseste o tava de max 20/30 si se preseaza usor intinzandu-se in mod egal.
  4. Primul strat al ruladei va fi compus din feliile de sunca ,apoi felii de cascaval si in final spanacul baby,spalat si scurs.
  5. Se ruleaza cu grija , apoi se aseaza peste feliile de bacon intinse peste o foliile de aluminiu se infasoara si se da la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 40-45 min. iar nainte cu 10-15 min se scoate folia de aluminiu si se lasa sa prinda putina crusta.






Pofta buna !!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu