miercuri, 17 iunie 2015

Pastrav la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Ingrediente:

  • 2 pastravi 
  • 4 catei de usturoi
  • 1 rosie medie
  • un buchetel de patrunjel verde
  • sare de mare
  • ulei de masline
  • 4 felii de lamaie






Mod de preparare:

Pastravii se eviscereaza ,se curata de solzi se spala,si se sareaza ,iar in mijloc se aseaza in fiecare pastrav cate doua felii de lamaie.
Usturoiul,rosia ,patrunjelul verde ,putina sare si uleiul de masline se adauga in blender si se mixeaza pana devine o pasta.
Se ia un vas termorezistent se adauga ulei de masline,se aseaza pastravii,iar deasupra se desarta sosul format si se da la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 20-25 minute.
Se pot servi cu garnitura de cartof natur.

                                                                       Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu