- 300 gr. rubarba
- 130 gr.zahar brun
- 300 gr. faina
- 5 grame praf de copt
- 10.grame scortisoara
- 2 oua batute
- 200 ml lapte
- 100 gr. unt topit
- zahar brun pentru decorat
Mod de preparare:
- Intr-un bol se amesteca rubarba taiata cubulete cu zaharul brun
- In alt bol se amesteca faina cu praful de copt si scortisoara.
- Intr-alt bol se amesteca ouale si untul topit.
- Rubarba de pune intr-o tava si se da la cuptor pentru 10-15 minute
- Dupa ce s-a racit se scurge de apa si se elimina surplusul de apa cu servetele
- Faina se amesteca cu ouale ,se adauga si rubarba,se aseaza in tavile de briose unse in prealabil sau in forme de hartie care nu necesita ungere.
- Deasupra se presara zahar brun
- Se coc aproximativ 25-30 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu