joi, 4 iunie 2015

Briose cu rubarba

Ingrediente: 

  • 300 gr. rubarba
  • 130 gr.zahar brun
  • 300 gr. faina
  • 5 grame praf de copt
  • 10.grame scortisoara 
  • 2 oua batute
  • 200 ml lapte
  • 100 gr. unt topit
  • zahar brun pentru decorat


Mod de preparare:
  1. Intr-un bol se amesteca rubarba taiata cubulete cu zaharul brun
  2. In alt bol se amesteca faina cu praful de copt si scortisoara.
  3. Intr-alt bol se amesteca ouale si untul topit.
  4. Rubarba de pune intr-o tava si se da la cuptor pentru 10-15 minute
  5. Dupa ce s-a racit se scurge de apa si se elimina surplusul de apa cu servetele
  6. Faina se amesteca cu ouale ,se adauga si rubarba,se aseaza in tavile de briose unse in prealabil sau in forme de hartie care nu necesita ungere.
  7. Deasupra se presara zahar brun
  8. Se coc aproximativ 25-30 minute.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu