duminică, 26 aprilie 2015

Cartofi cu piept de pui si ciuperci

Ingrediente:

  • 1 bucata piept de pui 
  • 800-900 gr. cartofi
  • aprox.400 gr ciuperci (eu am pus ciuperci la borcan,mic)
  • 2 linguri ulei
  • 200-300 gr.smantana
  • condimente ,sare,piper cond. de pui
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • cascaval sau parmezan razuit

Mod de preparare:
  1. Cartofi se taie cuburi mari  si se fierb aprox. 20 de minute ,fara sa se sfarame
  2. Ciupercile,si pieptul de pui se calesc in ulei, se condimenteaza
  3. Se adauga lingura de faina amestecata cu smantana in prealabil, iar daca se ingroasa prea tare se mai adauga aprox.200-300 ml apa.
  4. Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute.
  5. Se scurg cartofii si se aseaza intr-o tava teflonata sau Yena ,care in prealabil a fost unsa cu unt si presarat putin pesmet.
  6. Se toarna amestecul din ciuperci ,piept de pui si smantana.
  7. Deasupra se presara patrunjel verde proaspat tocat si cascaval sau parmezan razuit.
  8. Se sa la cuptor pana se rumeneste deasupra..aprox. 25-30 min.
                                                                              Pofta buna!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu