- 1 bucata piept de pui
- 800-900 gr. cartofi
- aprox.400 gr ciuperci (eu am pus ciuperci la borcan,mic)
- 2 linguri ulei
- 200-300 gr.smantana
- condimente ,sare,piper cond. de pui
- 1 lingura faina
- patrunjel
- cascaval sau parmezan razuit
Mod de preparare:
- Cartofi se taie cuburi mari si se fierb aprox. 20 de minute ,fara sa se sfarame
- Ciupercile,si pieptul de pui se calesc in ulei, se condimenteaza
- Se adauga lingura de faina amestecata cu smantana in prealabil, iar daca se ingroasa prea tare se mai adauga aprox.200-300 ml apa.
- Se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute.
- Se scurg cartofii si se aseaza intr-o tava teflonata sau Yena ,care in prealabil a fost unsa cu unt si presarat putin pesmet.
- Se toarna amestecul din ciuperci ,piept de pui si smantana.
- Deasupra se presara patrunjel verde proaspat tocat si cascaval sau parmezan razuit.
- Se sa la cuptor pana se rumeneste deasupra..aprox. 25-30 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu