sâmbătă, 28 martie 2015

Fasole verde cu unt si usturoi si piept umplut

Ingrediente:

  • 350-400 gr fasole verde (eu am pus congelata intreaga)
  • 2 catei de usturoi
  • un cubulet de unt
  • sare
  • 1 jumatate piept de pui
  • 100 gr.branza
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • 1 catel de usturoi pisat marunt
  • 1 cutie bacon feliat
Prima data se pregateste pieptul,se curata de pielite se taie un buzunarel in interior ,branza se amesteca cu sarea ,samantana,usturoiul taiat marunt si se umple pieptul de pui,dupa care se ruleaza desupra cu baconul felii.

Pieptul umplut se aseaza intr-un vas termorezistent si se da la cuptor aprox. 15 minute la foc mediu.Dupa ce este gata se lasa 30 minute la racit.
Apa se pune la fiert,cand clocoteste se adauga fasolea congelata,si se lasa aproximativ 6-7 minute,dupa care se ia cu paleta si se pune in tigaia cu untul topit
.
Se adauga putina sare si apoi se presara usturoiul tocat marunt si se lasa sa se patrunda aromele,si sa scada apa.

Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu