marți, 4 august 2015

Sufleu cu broccoli,branza si ciuperci

Ingrediente:

  • 500 gr. broccoli (un buchet)
  • 200 gr. branza de vaci
  • 6 ciuperci potrivite
  • 5 linguri smantana
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval afumat 
  • sare
  • un cubulet de unt

Mod de preparare:
  1. Se pune un castron cu apa si se aduce la punctul de fierbere.
  2. Intre timp broccoli se desface buchetele si se spala.
  3. Cand apa incepe sa fiarba se adauga putina sare si  broccoli,se lasa aproximativ 5-6 minute apoi se scoate cu o paleta pe o sita la racit.
  4. Dupa ce s-au curatat  si taiat felii ciupercile se arunca cubuletul de unt intr-o tigaie iar cand incepe sa sfaraie se adauga ciupercile ,putina sare si se lasa pe foc pana cand se evapora toata apa.
  5. Ouale se bat cu putina sare si se amesteca cu smantana .
  6. Cascavalul se da prin razatoare.
  7. Dupa ce s-a racit broccoli ,se aseaza intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt si presarat cu putin pesmet ,se adauga jumatate din cantitatea de branza,ciupercile,branza ramasa,sare daca este nevoie,deasupra se presara cascavalul afumat razuit si la final compozitia de ou si smantana si se da la cuptor la foc mediu pana prinde o crusta ruginie deasupra.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu