- 1 dovlecel mediu
- 100-150 gr.branza de vaci proaspata
- o jumatate legatura marar verde
- 1 ou
- sare
- aprox. 100gr. bacon
- o rosie
- 100 gr.cascaval afumat razuit
Mod de preparare:
- Dovlecelul se curata de coaja ,se taie in jumatate,se scobeste miezul,semintele cu o lingura,si se sareaza usor.
- Branza se amesteca cu sarea,mararul tocat fin,oul si baconul.
- Se umplu cele doua jumatati de dovlecel cu branza,deasupra se pun felii de rosii,iar la final se adauga cascavalul afumat razuit,deasupra.
- Dovleceii se aseaza inainte se a se umple cu compozitia intr-o tava cu hartie de copt.
- Se da la cuptor la foc mediu pana cand dovlecelul se inmoaie iar deasupra formeaza o crusta aurie.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu