vineri, 10 iulie 2015

Dovlecel umplut cu branza si bacon

Ingrediente:

  • 1 dovlecel mediu
  • 100-150 gr.branza de vaci proaspata
  • o jumatate legatura marar verde
  • 1 ou
  • sare
  • aprox. 100gr. bacon
  • o rosie
  • 100 gr.cascaval afumat razuit

Mod de preparare:
  1. Dovlecelul se curata de coaja ,se taie in jumatate,se scobeste miezul,semintele cu o lingura,si se sareaza usor.
  2. Branza se amesteca cu sarea,mararul tocat fin,oul si baconul.
  3. Se umplu cele doua jumatati de dovlecel cu branza,deasupra se pun felii de rosii,iar la final se adauga cascavalul afumat razuit,deasupra.
  4. Dovleceii se aseaza inainte se a se umple cu compozitia intr-o tava cu hartie de copt.
  5. Se da la cuptor la foc mediu pana cand dovlecelul se inmoaie iar deasupra formeaza o crusta aurie.









Pofta buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu