luni, 18 mai 2015

Sufleu de conopida cu branza

Ingrediente:

  • o conopida potrivita
  • 250 gr. branza de vaci
  • 100 gr. telemea de vaci
  • 100 gr. cascaval afumat
  • 3 oua
  • 50 gr. unt
  • putin pesmet
  • 200 gr. smantana
  • sare,piper

Mod de preparare:
  1. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare
  2. Intre timp se pregateste un vas termorezistent,care se unge cu unt si se presara putin pesmet 
  3. Intr-un vas se bat ouale bine,se adauga smantana amestecandu-se bine ,putina sare si cascavalul afumat razuit,pe razatoarea cu ochiuri mari.
  4. Dupa ce conopida este fiarta,se aseaza un strat de conopida pe fundul vasului,se adauga branza de vaci,apoi din nou un strat de conopida,se razuieste telemeaua deasupra,optional se poate condimenta cu sare si piper dupa gust si se rastoarna compozitia din oua si smantana si se da la cuptor pana devine aurie deasupra.




                                                      Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu