duminică, 6 septembrie 2015

Sufleu cu dovlecel si telemea

Ingrediente:

  • 2 dovlecei potriviti
  • aprox.200 gr. telemea 
  • 2 oua
  • marar (o jumatate de legatura)
  • cascaval (aprox 9 felii)
  • o rosie mai marisoara
  • 3-4 linguri smantana
  • ceapa verde 2 fire (doar cozile)


Mod de preparare:
  1. Se curata de coaja dovleceii,mijlocul se scobeste cu ajutorul unei linguri.Cozile de ceapa verde si mararul se spala.
  2. Dovleceii se dau pe razatoare,apoi telemeaza, se  amesteca imrpeuna cu mararul tocat ceapa verde,si ouale.
  3. Se unde cu unt un vas termorezistent iar compozitia amestecata se toarna in vasul termorezistent,deasupra se aseaza feliile de rosii se adauga smantana,iar peste  se vor aseza  feliile de cascaval (poate fi si ras cascavalul)  P.S. Sare nu necesita,deoarece telemeaua este sarata.








 

Pofta buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu