duminică, 1 iulie 2012

Prajitura "Regina Maria"


Necesar :
Primul blat(tip bezea):
-6 albusuri batute spuma cu 200 gr.zahar praf la care se adauga 250 gr. nuca taiata si prajita(optional) ,2 linguri de faina si se amesteca bine si se pune in tava pe hartie de copt se coace la foc slab .
Al doilea blat (tip piscot):
-5albusuri  se bat spuma cu:
7 linguri zahar
7 linguri de faina
1 praf de copt  
2 linguri ulei
galbenusurile
Crema:
6 galbenusuri(cele ramase de la blatul bezea) se amesteca fin si omogen cu ,
200 gr. zahar pudra
2 linguri cacao,se amesteca bine,se pune pe aburi si se adauga 2 pachete de unt,se amesteca pana se ingroasa,iar apoi se aseaza intre blaturi. Spor la treaba!
                                                                                      Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu