- 300-400 gr. costita de porc
- ulei,condimente (sare,piper,boia,cativa catei de usturoi)
- 500 gr. broccoli (un buchet)
- 1 cartof mediu fiert in coaja
- 80 ml lapte
- 30 gr.unt
- sare,piper
Mod de preparare:
Costita se taie felii potrivite,se condimenteaza dupa gust dupa care se aseaza intr-un vas termorezistent ,cu putin ulei si apa si cativa catei de usturoi ,lasandu-se la inabusit pana e patrunsa carnea.Cartoful se pune la fiert in coaja.
Broccoli se desface in buchetele mici se spala si se adauga in apa cand clocoteste,se lasa aproximativ 5-6 minute,apoi se scoate cu ajutorul unei palete si se pune intr-un vas cu apa si gheata.
Dupa ce s-a fiert cartoful dat prin presa (sau pasat),broccoli scurs se paseaza cu blenderul,se amesteca cu cartoful pasat, laptele si untul incalzite in prealabil, sare si piper.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu