sâmbătă, 28 martie 2015

Paste cu ciuperci pleurotus si sos de rosii

Ingrediente:

  • 1 ceapa medie
  • 250 gr ciuperci pleurotus
  • o cutie rosii decojite cubulete
  • ardei semi-iute sau dulce (optional)
  • putin zahar
  • sare,piper
  • ulei 3-4 linguri
  • o legatura mica de patrunjel
  • 400 gr. paste
Se toaca ceapa ,ardeiul si ciupercile pleurotus felii potrivite.
Uleiul se pune in tigaie se adauga ceapa si ardeiul iar dupa cateva minute se adauga si ciupercile si se lasa pana se evapora apa din ciuperci apoi se adauga  rosiile cubulete,se adauga lingurita de zahar pentru a mai taia din aciditate,se adauga sare si piper dupa gust,se lasa pana scade si devine un sos legat ,
La final se adauga buchetelul de patrunjel taiat marunt
Intre timp se pun la fiert si pastele.Dupa preferinta desupra se poate adauga si parmezan ras.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu