- 200 gr. spanac (proaspat sau congelat)
- 3 oua
- 120 gr. faina
- sare,piper
- 200 gr. branza (100 gr. branza de vaci+100 gr.telemea sau feta,la alegere)
- 1/2 ardei gras (taiat cubulete)
- 1 lingura ulei masline
- sare,piper
Mod de preparare:
- Spanacul se decongeleaza din timp si se pune intr-o sita sau tifion pentru a se scurge toata apa
- Spanacul se mixeaza impreuna cu ouale,dupa care se adauga faina ,sarea si piperul.
- Amestecam bine ,apoi asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,aprox. 15 minute
- Dupa coacere asezam rulada pe un prosop umed si rulam pana se raceste.
- In tot acest timp pregatim crema de branza,in blender sau manual...branza,sare,piper,ardei gras ,marar tocat fin si la final uleiul de masline.
- Desfacem cu mare grija rulada ,intindem crema de branza pregatita inainte ;
- Se ruleaza si se da la rece pana la momentul servirii.
Deasupra se poate orna cu crema de branza intinsa uniform si cascaval ras presarat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu