duminică, 1 februarie 2015

Rulada de spanac cu branza

Ingrediente:

  • 200 gr. spanac (proaspat sau congelat)
  • 3 oua
  • 120 gr. faina
  • sare,piper
  • 200 gr. branza (100 gr. branza de vaci+100 gr.telemea sau feta,la alegere)
  • 1/2 ardei gras (taiat cubulete)
  • 1 lingura ulei masline
  • sare,piper


Mod de preparare: 
  1. Spanacul se decongeleaza din timp si se pune intr-o sita sau tifion pentru a se scurge toata apa
  2. Spanacul se mixeaza impreuna cu ouale,dupa care se adauga faina ,sarea si piperul.
  3. Amestecam bine ,apoi asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,aprox. 15 minute
  4. Dupa coacere asezam rulada pe un prosop umed si rulam pana se raceste.
  5. In tot acest timp pregatim crema de branza,in blender sau manual...branza,sare,piper,ardei gras ,marar tocat fin si la final uleiul de masline.
  6. Desfacem cu mare grija rulada ,intindem crema de branza pregatita inainte ;
  7. Se ruleaza si se da la rece pana la momentul servirii.
Deasupra se poate orna cu crema de branza intinsa uniform si cascaval ras presarat.
                                                                 Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu