Blat:
- 6 oua
- 6 linguri de ulei
- 3 linguri de smantana
- 6 linguri de faina
- 3 lingurite praf de copt
- 6 linguri de spanac
- sare
Crema:
- 250 gr. branza de vaci, Pilos (de la Lidl)
- 100 gr.branza feta
- jumatate buchetel marar verde
- sare.
Mod de preparare:
Se separa ouale,intr-un bol se adauga galbenusurile care se amesteca cu 6 linguri de spanac tocat marunt (congelat),6 linguri de ulei,Apoi se adauga 3 linguri de smantana,6 linguri de faina si praful de copt.Separat de bat spuma tare albusurile cu sare si se incorporeaza treptat in amestecul cu spanac.Tapetam o tava cu hartie de copt si se lasa la copt aprox. 15-20 minute,nu trebuie sa se rumeneasca pentru a fi gata.
Intre timp se pragateste crema de branza .Se intinde deasupra blatului,se ruleaza si se da la rece,se taie abia cand se serveste si se orneaza dupa fantezie.
Pofta buna!
va multumesc tare mult pt ce ne oferiti..nu stiu cum reusiti dar de fiecare data reusiti sa ma vrajiti cu retetele dvs..
RăspundețiȘtergereva ador :)