Pentru blat:
-6 oua
-10 linguri de zahar
-1 praf de copt
-5 linguri de apa
-5 linguri ulei
-12 linguri faina
Se bat albusurle spuma cu zaharul, galbenusurile se amesteca cu praful de copt,apoi se pune apa peste albusuri se incorporeaza galbenusul,uleiul si faina.
In tava se aseaza hartie de copt sis e toarna peste,se da la cuptor la foc potrivit.
Crema:
-250-500 ml frisca Meegle(de regula folosesc 250 de ml cand fac doar dintr-un singur blat,iar 500 d eml cand fac doua blaturi)
-2 iaurturi cremoso de capsuni
-cateva capsuni
Se bate frisca si cand e aproape gata se adauga cele doua cutii de iaurt si se mixeaza bine se adauga pe primul blat o parte din crema...iar deasupra cremei se adauga capsunile taiate feliute,apoi se aseaza urmatorul blat,iar deasupra se orneaza dupa fantezia fiecaruia.
P.S. Am redat cantitatile cremei ptr un singur blat taiat in doua,pentru cele doua blaturi se adauga 500 ml frisca si 3-4 iaurturi cremoso de capsuni.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu