Necesar pentru rulada:
-3 oua
-5 linguri zahar
-2 linguri apa
-2 linguri ulei
-1/2 plic praf de copt
-6 linguri faina
- 2 linguri cacao
Crema:
-300-350 branza de vaci
-zahar dupa gust
-1 plic zahar vanilat
-coaja rasa de lamaie
-cativa stropi de lamaie
Se bate albusul cu zaharul si apa,apoi se incorporeaza galbenusurile amestecate cu praful de copt, uleiul ,faina si cacao .
Compozitia se toarna pe o tava pe hartie de copt ,hartia de copt nu necesita sa fie nici unsa cu ulei nici pudrata cu faina, si se da la cuptor la foc potrivit, dupa ce s-a copt se ruleaza imediat cu hartia de copt cat este calda,dupa ce transpirat putin se desface hartia de pe blat si se aseaza branza,se ruleaza si se da la rece,optional se poate turna glazura deasupra,sau se pudreaza cu zahar.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu